Ustna vprašanja - doc. Artnik

Glede docentke krožita dva različna tipa govoric - ali je izredno mila ali pa precej težka... Vceraj ob taprvem krogu spraševanja ni bila najbolj ugodna. Ni ena izmed tistih izpraševalcev, od katerih greš proslavljat izpit dobre volje in z mislijo "To je bil pa prijeten izpit!"
Po štirih izprašanih se je pokazal tak vzorec glede končne ocene: oceno s pisnega obdržiš samo, če res znaš kaj povedat o vprašanjih, ki ti jih postavi na ustnem, sicer pa kar zniža oceno. Zdi se mi, da kadar misli, da je prijazna, ti postavi eno vprašanje s področja, ki ti na pisnem ni šlo, drugega pa si izbereš sam. Poleg enega ljubega vprašanja svetujem še enega rezervnega, če ji taprvo ne bo všeč. S temi vprašanji pa ne mencat in bluzit preveč, kr rata kar hitro živčna in tega se ne lih trudi skrit.

Ne glede na nekoliko manj prijetno izkušnjo v zvezi z izpitom, se mi pa zdi, da ocena, ki sem jo dobil, približno korelira z mojim znanjem socialne - lahko bi bilo dosti boljše, lahko pa tudi dosti slabše..

Moji vprašanji:
RAVNI PREVENTIVE
Prvo vprašanje po lastni izbiri (ZDRAVSTVENA POLITIKA vs. POLITIKA ZDRAVJA) mi je zavrnila, kr baje kolegici pred mano nista najbolje znali odgovoriti na to vprašanje zato naj si rajši izberem drugo. Tako sem potem povedal nekaj o MODELIH ZDRAVSTVENEGA ZAVAROVANJA (ob tem izza kazalca vzneseno zakriči: "AHA, keš vas zanima!" ampak ne se pustit zmest:))