Ustna vprašanja - prof. Vengust

Vengust je urejen in vljuden moški mirne narave. star okoli 36 let. Vozi BMW serije 7 sive barve z normalno medosno razdaljo.
Bolnik je ponavadi lumboishialgija al pa stenoza hrbtenice to sem jaz meu. Ena zraven je mela Vratno hrbtenico z revmatoidnim artritisom.
V bistvu hrbtenico se nadrkat v nulo pa še malo krg zraven.
Pol pa vpraša o bolniku anamneza status pa teste kiri so bli in pol zakaj je blo tak kot je blo pa kire preiskave bi dau še nardit al zakaj je blo kaj nareto. Pozorno prebere test in še vpraša kaj o tistih treh vpršašanjih iz lista.
To je to.

Rad ma če se mu odgovarja s fizikalnega stališča torej z navori in silami in ročicami.
Meni je blo fajn !!!
Včasih koga tudi prestavi ker operira dosti in nima časa.------------------------------------------Dobil sem občutek, da je Vengustu predvsem všeč, če pokažeš razumevanje - verjetno to lahko storiš na opisan fizikalen način, lahko pa tudi kako drugače. Ne spušča se v podrobnosti, dodatna vprašanja pa je vsaj pri nas postavljal le iz poglavja o hrbtenici (dobro je tudi ponoviti anatomijo). Če se prav spomnim, smo imeli vsi paciente z lumboishialgijami - na kratko smo obnovili le anamnezo in nevrološki status.
Je prijazen, vljuden, umirjen. Sam imam z njim zelo dobro izkušnjo in ga priporočam.