Ustna vprašanja - Dr. Dolinar

Prvo kot prvo. Ustni izpit je bil prestavljen na naslednji dan (kar se menda zelo rado dogaja oziroma že skoraj praviloma). Profesor je začel spraševat s skoraj enourno zamudo (tudi to je menda redna praksa), razporejeni smo bili na 15 minut.

Pisni izpit: Hand Schuler Chris. bolezen / zdravljenje artroze kolena / zmanjšana ledvena lordoza. (Btw. - na pisnem sestra gleda kot sokol, težko bi kaj plonkal.)

Na ustnem si še enkrat odgovoril na pisna vprašanja (skupaj z njim si šel čez odgovore). Nekateri kolegi so na ustnem debatirali samo o pisnih vprašanjih + kakšna malenkost okoli teh vprašanj, spet drugi pa smo dobili poleg pisnih vprašanj še konkretna vprašanja o čisto drugih temah, brez nekega navezovanja. Tako da kakor ti sreča nameni, nikar ne računat, da vas ne bo vprašal pa še kaj drugega, zadnji dan je fajn ponovit vse, da imaš nek pregled nad snovjo.
Kljub temu so bile ocene lepe.

Moj nasvet je, da si odgovore na vprašanja preberete še v knjigi, ker so zapiski ponekod preveč pomankljivi. Je pa v knjigi kar nekaj balasta, odsvetujem branje v celoti, ker vzame kar nekaj časa. Vzemite si za učenje nekje 3 tedne, če imate radi sebe in svoje bližne :-)