Ustna vprašanja - prof. Rudolf

Izpit se začne uradno ob 14.uri. Pri nas se je začel po sili razmer malce kasneje.

Malo pred uro prideš v stavbo C onkologije in počakaš na stolih blizu avtomatov za kavo. Lahko pa tudi vprašate vratarja in vam bo pokazal njegovo pisarno (sicer v pritljičju, čez glavni vhod desno druga vrata). Med tem ko čakaš, ves zaprepaden občuduješ obnovljeno stavbo (vsaj tisti, ki smo bili v njej tudi preden so jo obnovili).

Profesor je sicer res zelo prijazen. Ponavadi si malo napsihiran pred in med izpitom, tukaj pa je to čisto odveč. Profesor ti postavi vprašanje (iz njegove zbirke priljubljenih petnajstih vprašanj/tem ) - poveš tisti del bistva, ki ga je želel slišati in potem že govori on. Rad pove o zadevi tudi on malce. Postavi ti tudi vprašanja na katera ti potem ponudi odgovore: a)kaj me sprašujete take bedarije, b)da, res je, c) ne, ni res. Izbereš pravega, on potrdi in malce pove okoli spet zakaj in kako.

Pogovor se vrti okoli njemu priljubljenih tem, se malo poheca, tako da je res sproščeno. Definitivno odlična izbira za izpit. Zahteva osnovno znanje + malce razmišljanja z zdravo pametjo.

Toplo priporočam!